Vacatures Bediening

Wie komt ons kleine, fijne team versterken?

We zoeken iemand in de bediening voor 2 a 3 dagen in de week. Ben je leergierig, enthousiast en liefhebber van eten en wijn? Dan horen we graag van je!

Mail naar info@dekeukenvangastmaal.nl t.a.v. Erik of loop tussen 14:00 en 17:00 even binnen (woensdag t/m zaterdag).

mailtje sturen


—> Delen? Heel graag!

Sfeer

Je wordt onderdeel van een klein, fijn team. Je draait de avond met 2 of 3 mensen in de bediening, en 2 koks. Vooraf kan je aanschuiven voor een lekkere personeelsmaaltijd en na sluit ronden we de avond samen af. Dan proosten we met een goed glas wijn, van een fles die open staat. Geen straf. ;)

Samen met het team van Gastmaal Café en Wilde Wortels gaan we jaarlijks op pad. Elke keer weer bijzonder. Zo zijn we al 's naar Trier geweest, waar we hebben overnacht in een klooster en een rondleiding op topniveau kregen bij een biologische wijnmaker. En bij een mooi landgoed ergens vlakbij Utrecht, een inspirerende locatie waar veel is losgemaakt!

DE KEUKEN VAN GASTMAAL
IN HET KORT

Alles draait om aandacht in De Keuken van Gastmaal. Aandacht voor product, aandacht voor natuur, aandacht voor elkaar.

Deze aandacht proef je terug op je bord. Gerechten zijn hoog op smaak, bijzondere combinaties. Wij schenken vin nature en biologische wijn. De natuur als leidraad, smaak en liefde voor het vak voorop. Bovenal hebben we plezier in wat we doen!

onze filosofie

mailtje sturen