Vacature Afwasser (1 á 2 avonden)

Wil jij onderdeel worden van een klein, fijn team?

We zoeken iemand in de afwas voor 1 á 2 avonden in de week. Een belangrijke schakel in ons team! Ben jij snel, grondig, wil je graag wat uurtjes bijverdienen in de avonduren, en vind je het tof om onderdeel te worden van een klein, fijn team? Dan horen we graag van je! Stuur een mailtje naar info@dekeukenvangastmaal.nl t.a.v. Erik.

 

Wat bieden wij jou

Je draait de avond met 2 mensen in de bediening, en 2 koks. De afwaskeuken is jouw domein, waar je je eigen muziek kunt draaien tijdens de avond. De sfeer in ons restaurant informeel – onderling en naar de gasten toe. We vinden het belangrijk dat je het naar je zin hebt. Vooraf kan je aanschuiven voor een lekkere personeelsmaaltijd en na sluit ronden we de avond samen af. Dan proosten we met een goed glas wijn, of een biertje. Geen straf. ;) 

Salaris

Je verdient een salaris conform de horeca-cao. Bovenop je salaris kun je wekelijks rekenen op goede fooi. Da's mooi meegenomen! 

Ook tof..!


Samen met het team van onze 'zusjes' Gastmaal Café en Wilde Wortels gaan we jaarlijks op pad. Elke keer weer bijzonder. Zo zijn we al 's naar Trier geweest, waar we hebben overnacht in een klooster en een rondleiding op topniveau kregen bij een biologische wijnmaker. En bij een mooi landgoed ergens vlakbij Utrecht, een inspirerende locatie waar veel is losgemaakt.

Stuur een berichtje!


Lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons team? Om 1 á 2 avonden in de week te zorgen voor een schone stapel borden, en bij te dragen aan een topavond voor onze gasten? Stuur direct een mailtje naar: info@dekeukenvangastmaal.nl, aan Erik. (CV is niet nodig)

 

nu reageren