Ons team

Erik, chef en eigenaar van De Keuken van Gastmaal:
Ik ben een gevoelsmens, mijn gerechten komen vanuit mijn hart, ik denk er niet te veel over na. Geuren tijdens lange wandelingen in de natuur, de emotie van muziek of de rust van mediteren geven mij inspiratie voor nieuwe creaties op het bord. Samen met een enthousiast team sta ik klaar om je te verwelkomen in ons restaurant:

Florian, onze wildplukker, zoekt in de natuur naar kruiden en paddenstoelen die onze gerechten verfijnen en verfraaien. Hij heeft een enthousiasme dat aanstekelijk is, zijn lach hoor je door de hele zaak, het plezier spat er vanaf.

Ingrid is de rots in de branding. Rustig, geconcentreerd en gedreven.  Haar jarenlange ervaring in de klassieke keuken zorgt vaak voor de  basis van een nieuw gerecht.

Patrick speurt naar de beste wijnen. Veelal natuurwijnen die zuiver zijn omdat de wijnmakers zo min mogelijk ingrijpen. Dit levert wijnen op zoals ze bedoeld zijn: spannend, zuiver en levendig. Hij heeft ook nog eens een geweldig gevoel voor smaak en dat proef je terug in de wijn spijs combinaties.

Natuurlijk kunnen we het niet zonder onze toppers in de bediening Michiel, Alieke, Lieke en Bo. Allen gemotiveerd, enthousiast en betrokken bij onze filosofie. 

Tot snel.

Team Gastmaal