Ons team


Erik, chef en eigenaar van De Keuken van Gastmaal:
Ik ben een gevoelsmens, mijn gerechten komen vanuit mijn hart. Geuren tijdens lange wandelingen in de natuur, de emotie van muziek of de rust van mediteren geven mij inspiratie voor nieuwe creaties op het bord. Samen met een enthousiast team sta ik klaar om je te verwelkomen in ons restaurant:

Ingrid is de rots in de branding. Rustig, geconcentreerd en gedreven.  Haar jarenlange ervaring in de klassieke keuken zorgt vaak voor de  basis van een nieuw gerecht.

Jelmer is de jongste telg in onze keuken. Daarover hoor je binnenkort meer.

Patrick speurt naar de beste wijnen. Veelal natuurwijnen die zuiver zijn omdat de wijnmakers zo min mogelijk ingrijpen. Dit levert wijnen op zoals ze bedoeld zijn: spannend, zuiver en levendig. Hij heeft ook nog eens een geweldig gevoel voor smaak en dat proef je terug in de wijn spijs combinaties.

Natuurlijk kunnen we het niet zonder onze toppers in de bediening Alieke en Bo. Gemotiveerd, enthousiast en betrokken bij onze filosofie. 

Tot snel.

Team Gastmaal