Private dining in centrum Utrecht? Gastmaal is dé plek!

Ben je op zoek naar een fijne plek om met een groep te lunchen, borrelen of dineren en vind je het belangrijk dat het eten biologisch is en met veel liefde en aandacht is bereid? Dan is ons Gastmaal Café een perfecte locatie voor je.

Gastmaal Café straalt warmte, rust en ruimte uit. Wij zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt en staan garant voor een heerlijke beleving waar kwaliteit en smaak de boventoon voeren. 

Private dining verzorgen we vanaf 12 personen. borrels kunnen we verzorgen tot 80 personen. 

Zoek je een inspirerende plek voor je zakelijke bijeenkomst? Ook dan is onze locatie zeer geschikt. 

> Neem contact op

Groepen vanaf 12 tot 80 personen

Wat je ook in gedachten hebt, lunch, borrel, diner of een zakelijke bijeenkomst, bij Gastmaal Cafe kun je er zeker van zijn dat het goed verzorgd wordt.

Een diner verzorgen we vanaf 12 personen en we koken dan  4 gangen voor 41 euro per persoon. We kunnen dit uitbreiden naar 5 gangen.

Borrelen kan tot 80 personen. Hierin is veel mogelijk qua hapjes en drankjes dus neem contact op om je wensen met ons te bespreken. Wij denken ook graag met je mee.

Een zakelijke meeting? Teamsessie? vergadering? training? Ook dat is heel goed mogelijk bij ons. Wij zorgen tijdens je bijeenkomst voor goede koffie en thee en natuurlijk bereiden we met liefde een heerlijke en voedzame lunch.  Simone neemt de mogelijkheden graag met je door.  

 

Informatie over private lunch en dining

Veel is mogelijk. Stuur een mail met alle wensen naar Simone via info@gastmaalcafe.nl, dan maakt zij een offerte op maat. 

> Offerte aanvragen